„Мавпи” влаштували школярам баскетбольні екзамени

„Мавпи” влаштували школярам баскетбольні екзамени

Справжнім різдвяним подарунком для юних любителів баскетболу стали два майстер-класи які спортсмени найвідомішої черкаської баскетбольної команди „Черкаські Мавпи” провели для учнів черкаських шкіл №24 та №30.

У ЗОШ №24 завітали гравці «Черкаських Мавп-97» та юнацької збірної України: Іван Ткаченко і Володимир Потапенко разом зі своїм тренером – Олександром Вороною.

Тренувальний процес, як і годиться, був побудований тренером. Ворона швидко вибрав тактику майстер-класу і розділив школярів на дві команди. Причому функції капітанів у них виконували чемпіони України у своїй віковій групі. Таким чином можна було побачити не лише протистояння школярів, а й очну дуель представників клубу. В результаті, найемоційнішим елементом баскетбольної зустрічі стали естафети. Вже після них команди зіграли у баскетбол. Ткаченко кілька разів виконав слем-данк і заслужено зібрав оплески присутніх.

„Мавпи” влаштували школярам баскетбольні екзамени

В іншому мікрорайоні Черкас, у залі ЗОШ №30, своє баскетбольне заняття для школярів проводили дублери «Мавп». Система роботи була дуже схожою на ту, що проводили їх одноклубники. Тренерські функції на себе взяв Микола Неухацький, а втілювали у життя баскетбольну науку Даніїл Іскаков та Олег Рудаков.

Головним завданням, яке стояло перед гравцями, було познайомити з баскетбольними елементами та зацікавити юнаків та дівчат. Нагадаємо, що вже навесні з 4-класників буде формуватися наймолодша команда баскетбольної школи «Черкаських Мавп». Отож, баскетбольні майстер-класи є своєрідною перепусткою для наймолодших до баскетболу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x