Черкащині – 60!

Черкащині – 60!

Святкування, незважаючи на несприятливу погоду, вийшло справді бучним і веселим. Зокрема, містян та гостей пригощали величезним тортом, який зображував карту Черкащини – з усіма районами, річками, райцентрами тощо.

Розповідає власний кореспондент “Нової Доби”.

Торт-велетень пронесли площею, щоб показати публіці, кілька дужих чоловіків, адже вагою він сягав понад 200 кілограмів, а площу мав приблизно 12 квадратних метрів. На неозброєне око найбільше скидалося на те, що несли його на більярдному столі. Як розповіли у міськраді Черкас, над втіленням цієї кулінарної ідеї працювала бригада кращих кондитерів ФОП Мантула «ТМ «Mariya» (колишня Черкаська макаронна фабрика) у кількості десять осіб.

Більше фото тут.

Тих, хто замерз, зігрівали гарячою кутею, яка готувалася просто тут же в казанах на відкритому вогні. Всього було зварено близько 600 літрів цієї різдвяної смакоти, якою абсолютно безкоштовно пригощали всіх охочих. Цим опікувалося чотири команди, серед яких був і колектив ТРЦ «Любава», і студенти ЧДТУ, і військові з Оршанця.

Традиційно було багато пісень і музики. Окрім народних колективів з різних куточків Черкащини, колядок рідному краю співали учні черкаських шкіл. Максим Горобець, відомий черкаський танцівник, організатор позаминулорічного «Майдансу» у Черкасах, разом зі своєю численною командою підготував масовий виступ у вишиванках на площі. Найбільше ж оплесків та вигуків «Молодці!» дісталося ансамблю гармоністів з Жашкова.

Діти і молодь мали можливість покататися на конях, на бричках, взяти участь у козацьких забавах. А ввечері, як фінальний акорд свята, пролунав розкішний феєрверк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x