Черкасці обурені непристойними білбордами

Черкасці обурені непристойними білбордами

Рекламу з еротичними зображеннями обговорюють жителі Черкас у соцмережі. Багато містян незадоволені тим, що їм доводиться дивитися посеред міста красуються плакати із оголеним тілами. Про це «Нова Доба» дізналася зі спільноти «Місто на ЧЕ».

Андрій Поліщук: «Дуже показове ставлення оператора зовнішньої реклами до міста, влади, громади. Сподіваюсь, що виконком найближчим часом перестане м’яти ту частину тіла, яка зображена на біг-борді і покаже, хто в місті господар».
Черкасці обурені непристойними білбордами
Черкасці обурені непристойними білбордами
Фото – Дмитро Шакін

Дмитро Шакін: «На кожному патріотичному заході наша міська «православна» влада підкреслює, що «З нами правда, з нами Бог!», та дивлячись на її, м\’яко кажучи, байдужість до рекламної похабщини по всьому місту, хочеться нагадати просту істину – «Або надіньте труси, або зніміть хрестика!». Шановні, з таким відношенням до суспільної моралі, ви сподіваєтесь на Божу присутність і допомогу?! Лицеміри!
Що до самих рекламних «креативщиків» і замовників, то шкода людей, у яких немає іншої творчої мотивації, окрім сексуальної стурбованності і спекуляцією інстинктами».

Яна Копійка-Сєргєєва: «Я от сьогодні з двома синами вулицю перехожу і думаю, що вони там побачать? А ще мисля: «Яка реклама, такий і інтернет».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x