Чорнобаївські рятувальники відвантажили тонну гуманітарної допомоги

Чорнобаївські рятувальники відвантажили тонну гуманітарної допомоги

20 травня рятувальники Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області завантажили та допомогли відправити на Схід чергову партію гуманітарної допомоги для бійців АТО. Допомогти працівникам Служби порятунку визвалися учні Чорнобаївської гімназії та місцеві жителі. Близько тонни продуктів харчування, овочі, крупи та різна консервація вже найближчім часом поповнять раціон військових, які несуть службу у східних регіонах країни.

«Які б випробовування не випали на нашу та долю країни ми знаємо, що лише в єдності – наша сила та незламний дух, які допоможуть нам витримати у цей складний час та перемогти у цій неоголошеній війні. А допоки ворог на нашій землі, ми вимушені підтримувати військових у їх важкій ратній праці», – зауважив начальник Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Олександр Полубєхін.

Від початку антитерористичної операції на сході, з Чорнобаївського підрозділу ДСНС до військових відправлено вже десять гуманітарних конвоїв.

На знак вдячності за постійну підтримку, а також вагомий внесок у волонтерську діяльність та надання гуманітарної допомоги бійці АТО, які перебувають на передовій із щирими словами вдячності передали рятувальникам Чорнобаївщини на зберігання прапор України. З цим прапором вони пройшли багато випробовувань під час військового протистояння агресії Росії та її поплічників з терористичних організацій, що діють в Донецькій та Луганській областях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x