“Врятована рота”: Патронатна служба Азову разом з Trustee Plus запускають криптовалютний збір на порятунок поранених бійців

“Врятована рота”: Патронатна служба Азову разом з Trustee Plus запускають криптовалютний збір на порятунок поранених бійців

Організатори планують зібрати 5 млн. грн на порятунок близько 100 бійців 12 бригади спеціального призначення «Азов» НГУ та 3-ї Окремої штурмової бригади ЗСУ. Збір проходить у застосунку Trustee Plus – криптогаманці з вбудованою платіжною карткою.

Станом на зараз абсолютно у всієї майже 300 тисячної аудиторії користувачів Trustee Plus є можливість долучитись до цього збору і перерахувати криптовалюту з власних криптогаманців або бонусних рахунків на якнайскоріше відновлення найбільш мотивованих і підготовлених бійців Сил Оборони України.

“Ми маємо виграти цю війну. Маємо використовувати для цього будь-які наявні засоби та можливості. Якщо ваші криптовалютні збереження або звичайна активність в Trustee Plus може повернути в стрій хоча б одного мотивованого бійця, то в цей момент ми вже на один крок ближче до спільної перемоги” – Олена Толкачова, керівниця Патронатної служби Азову.

Родзинка цього збору – це можливість задонатити криптовалюту, використовуючи бонуси в Trustee Plus. Все, що треба: встановити застосунок Trustee Plus з App Store або Google Play. Перейти в розділ “Нагороди UAH”. Виконати якомога більше завдань, за які буде нараховано бонуси. Після чого можна перерахувати їх повністю на збір Патронатної служби Азову.

“У якийсь момент, на початку повномасштабного вторгнення, Trustee Plus безшовно поєднав два фінансових світи: звичний фіатний та інноваційний криптовалютний. Тим самим подарувавши надію тисячам розділених війною сімей на нормальне існування. Сьогодні настав день, коли ми вкотре поєднуємо тих, хто боронить нашу землю на передовій, з тими хто продовжує завдяки цьому існувати в тилу. Дуже хочеться, щоб прямо зараз кожен власник криптоактивів будь-якого штибу на хвилиночку зупинився і задонатив на цей збір”Вадим Груша, засновник та СЕО Trustee Plus.

Якщо у вас є криптоактиви на будь-якому іншому гаманці, то буквально в декілька кліків їх можна перевести на Trustee Plus, а далі вже задонатити. Просто обираєте актив у гаманці, натискаєте кнопку “Переказ” і обираєте “Благодійність”. Після чого вписуєте суму і натискаєте кнопку “Відправити донат”.

Сподіваємось, що кожен з нас знайде 10 хвилин на цю просту дію і візьме участь у зборі “Врятована рота”, а ще розповість про нього всім знайомим криптанам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x