Уманського наркоторговця видало оголошення

Уманського наркоторговця видало оголошення

Протиправну діяльність 31-річного жителя міста Умань викрили працівники четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності. У чоловіка виявили та вилучили опій екстракційний, амфетамін, макову солому, прекурсори для виготовлення наркотиків. Вилучене направлено на експертизу, триває досудове розслідування. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

Уманського наркоторговця видало оголошення Увагу правоохоронців привернула вивіска на вікні у під’їзді одного із будинків міста, з проханням «не кидайте шприців». Оперативні співробітники перевірили інформацію та встановили особу, яка займається розповсюдженням наркотичної речовини у даному під’їзді.

Під час санкціонованого обшуку працівники поліції в квартирі у підозрюваного виявили опій екстракційний, амфетамін, макову солому, прекурсори для виготовлення наркотиків.

Як повідомив начальник Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, вилучені речові докази направлені на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x