У золотонісця злочинець поцупив барсетку

У золотонісця злочинець поцупив барсетку

Інцидент трапився ввечері. Зловмисник скориставшись тим, що дверцята автомобіля були відчинені з легкістю пробрався в середину та викрав барсетку з коштами в сумі 1000 гривень та 100 доларів США. За вчинене крадію загрожує до трьох років позбавлення волі. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До чергової частини Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення про вчинення крадіжки. 32-річний місцевий житель розповів, що з його автомобіля невідомий викрав барсетку з коштами.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейським удалося затримати підозрюваного, у чому їм допомогли свідки події та сам потерпілий. Злодієм виявився раніше неодноразово судимий 44-річний місцевий житель. Під час його поверхневого огляду було виявлено та вилучено викрадені речі й гроші потерпілого. Як з’ясувалося власник автомобіля залишив незачинене авто та відлучився на незначний час по справам. Повернувшись та відкривши двері автомобіля, помітив зникнення барсетки, в якій знаходились 1000 гривень 100 доларів США.

За цим фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x