Черкаські фіскали привітали підшефних вихованців реабілітаційного центру зі святом

Черкаські фіскали привітали підшефних вихованців реабілітаційного центру зі святом

1 червня в Україні й усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це свято, яке співпадає з початком літа, з нетерпінням чекає кожна дитина, не є виключенням і вихованці КЗ «Черкаський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради». Адже однією з їх груп уже понад 15 років опікується колектив Державної податкової інспекції у м. Черкасах.

З цьогорічним святом привітав малечу начальник інспекції Антон Царюк. Він привіз дітлахам навчальні та розвиваючі ігри, а також цікаві книжки. Саме на такі подарунки діти чекали, адже вони дуже люблять робити різні саморобки, вишивки та інші творчі роботи. Але вихованці закладу мають не лише творчі досягнення, але й успішно закінчили навчальний рік. Про все вони і розповіли гостеві. «Мені надзвичайно приємно з того, що наші подарунки допомагають вам не лише розвивати таланти, але й краще навчатись. Бажаю вам і надалі досягати таких результатів, але літо – час відпочинку. І нехай кожен день цієї чудової пори року дарує нові чудові та незабутні враження», – сказав Антон Царюк.

«Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Вихованці реабілітаційного центру завжди готуються до цього свята, саме тому найкращою подякою за турботу та подарунки став концерт та море дитячих посмішок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x