У Смілі ліквідовують наслідки ракетного удару

У Смілі ліквідовують наслідки ракетного удару

У Смілі триває ліквідація наслідків ракетного удару, що стався 25 квітня. Про це поінформував міський голова Сміли Сергій Ананко.

«До наших двох смілянських бригад приєднались ще по одній бригаді від Черкаського району та від Корсунь-Шевченківської громади. Деякі родини взяли лише матеріали та ремонтують своє житло власними силами. Всім, хто написав заяву, що потрібна допомога, надаємо бригади», − зазначив Ананко.

Зараз на порядку денному покрівельні роботи. Учора встигли всі великі пошкодження на дахах затягнути брезентом. Тож нічний дощ не намочив будинки людей. Уже всім надані й розвезені матеріали для ремонту покрівель. Усе перекривають новим шифером.

«За ці дні, на наше прохання із гуманітарною допомогою для людей, у яких пошкоджено житло, приїхали ще дві благодійні організації. Кропивницький офіс ГО «Десяте квітня» видавав: ОСБ плити, штапики, дошки, брезент, плівку, піну, скотч, цвяхи, саморізи. Також юристи-волонтери цієї організації паралельно надавали правозахисну допомогу, консультували щодо процесу фіксації пошкодженого майна. Гуманітарну допомогу в коробці мали змогу отримати сміляни й від Служби захисту в Україні «Triangle Generation Humanitaire». У набори входили засоби гігієни, порошки для прання, комплект постільної білизни, рушники, посуд, столові прибори», − повідомив міський голова.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x