Як у Черкасах святкували День захисту дітей

Розпочалося святкування у парку Хіміків. Спочатку дітей розважили аніматори, далі малеча взяла участь у конкурсах. Охочі розфарбувались аквагримом та рушили на пінну дискотеку. Всі маленькі учасники отримали безкоштовне морозиво. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби КП «Дирекція парків».

У цей же час у сквері за ОДА відбувся конкурс малюнків «Моє найголовніше право». Тут школярі із 30 навчальних закладів яскравими зображеннями на асфальті кольорами розповідали про права дітей.

Прийняло естафету розваг свято «Забавляндія» у парку «Сосновий бір». Тут відбувся сімейний захід «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Учасники випробували себе у низці спортивних естафет та змагань.

Фінішував Міжнародний дитячий день у сквері «Юність». Тут танцювали, співали та гралися із малечою актори Черкаського лялькового театру та театру ляльок-велетнів. Також юні чекащани подивилися на «Дог-шоу». А після взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті. Далі всі присутні змогли відвідати ярмарок-розпродаж виробів ручної роботи та нанести аквагрим. А розважали їх дитячі колективи міста.

Завершиться святкування 4 червня у парку «Сосновий бір». Там із 12.00 до 16.00 відбудеться дитяча програма.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x