Сім\’я легенди черкаської журналістики – у біді

Сім\’я легенди черкаської журналістики – у біді

У родині заслуженого журналіста України, легенди черкаської журналістики Петра Жука сталося лихо – згорів будинок. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Рідна Черкащина».

Вогонь знищив покрівлю та всю верхню частину будівлі, а приміщення та майно – залиті під час гасіння пожежі. Також знищено безцінну бібліотеку та особистий архів журналіста з більш ніж 60 річним стажем, де відновленню вже не підлягають багато унікальних видань, щоденники, листування, підшивки газет. Причина пожежі – несправність електропроводки

Скромна журналістська родина Жуків не сміє просити допомоги, проте самотужки малозабезпеченій сім’ї не справитися. Тому редакція газети «Черкаський край», де свого часу працювали Петро і Валентина Жук, обласна організація Національної спілки журналістів України звертається до всіх небайдужих людей з проханням разом допомогти їм подолати біду. Насамперед потрібні будівельні матеріали, майстри, кошти на проведення відновлювальних робіт, а також речі домашнього вжитку, одяг, продукти.

Контактний телефон редакції: (0472) 37-31-52.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x