Школа-інтернат Золотоноші зустріла дітей із прифронтової Авдіївки

Школа-інтернат Золотоноші зустріла дітей із прифронтової Авдіївки

Днями Золотоніська загальноосвітня санаторна школа-інтернат привітно зустріла мешканців Авдіївки. «Слава Україні!» – такі були перші слова, що пролунали із відчинених дверей автобуса, на якому приїхали до школи тридцять дітей та дорослих, щоб відпочити від атмосфери війни, послухати тишу і радісний сміх дітей. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

Гостей поселили у гуртожитку, у спеціально приготовлених кімнатах. Надалі їх чекає знайомство з містом, цікаві екскурсії, конкурси, майстер-класи. Наразі у школі-інтернат перебуває 11 дорослих та 19 дітей із Авдіївки. Вони вже встигли поспілкуватися з лікарями, їм було запропоновано обстеження та лікування.

Другий день перебування гостей у Золотоноші був досить насиченим. Міський Будинок дитячої та юнацької творчості запросив їх на розважальну програму, а після смачного обіду їх чекала екскурсія до міського краєзнавчого музею. Знаний у Золотоноші краєзнавець Віталій Побиванець провів гостей найвизначнішими місцями міста та ознайомив із експонатами музею.

Для друзів із Авдіївки санаторна школа та школи міста підготували багато цікавих заходів, а міська влада запланувала екскурсію до Переяслава-Хмельницького та Канева.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x