Команда КВН Уманського НУС знову серед чемпіонів

Команда КВН Уманського НУС знову серед чемпіонів

Цьогоріч ХІ сезон Аграрної ліги КВН України відбувся 7–9 червня на базі Одеського державного аграрного університету. Про це повідомляє Рада студентського самоврядування Уманського НУС.

Команда «Made in УНУС», яка стала переможцем минулої гри, не оминула такої події. І 8 червня розпочала боротьбу за титул чемпіонів аграрної ліги КВН України. У змаганнях брали участь команди: «Made in УНУС» (Умань); «Властелины полей» (Харків); «Напролом» (Харків); «Агронавти» (Миколаїв); «Панди Нью-Йорка» (Суми); «УТ-1» (Мелітополь); «Пол часа» (Харків); «СМТ» (Полтава); «Бюджета нет» (Лубни), «Чемодань» (Херсон) та інші

У фінальному турі всі 14 команд змагалися у трьох конкурсах: фрістайл «Поле сміху», розминка та імпровізаційний конкурс «Запрошуємо на відпочинок!». Завдання останнього всі учасники отримали за добу до виступу.

Всі команди продемонстрували високий рівень підготовки та подарували свій іскрометний гумор глядачам, які зустрічали їх бурхливими оплесками.

За результатами гри команда «Made in УНУС», з честю відстоявши ім’я університету, здобула бронзу змагань, з чим ми їх щиро вітаємо та бажаємо у подальшому нових перемог та досягнень!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x