В Городищі обікрали 9-річного колядника

В Городищі обікрали 9-річного  колядника

В одній із крамниць міста Городище чоловік вкрав гаманець у 9-річного хлопчика. Це сталося коли дитина, розраховуючись з продавцем, положила гаманець з коштами на прилавок. Про це «Новій Добі» розповіли в прес-службі міліції.

З повідомленням про зникнення гаманця до правоохоронців звернулася мати юного колядника. 26-річна жінка розповіла, що вона зі своїм сином та кумами вітали родичів і знайомих з Різдвом Хрестовим. Хлопчик наколядував чималеньку суму, яку зложив собі у гаманець. По дорозі малий колядник на прохання батьків зайшов до крамниці. Покупки хлопчик зробив, за гроші, які мама, а розраховуючись з продавцем поклав гаманець із щойно наколядованими грошима на прилавок. Чоловік, що стояв у черзі скористався ситуацією ста швидко привласнив гаманець. Дитина виявила пропажу коли вийшла з крамниці. Батьки відразу повідомили правоохоронців про зникнення гаманця з коштами.

Правоохоронцям, завдяки опитуванню свідків та перегляду записів відеокамер спостереження, швидко встановила особу зловмисника. Ним виявився 28-річний молодик тимчасово не працюючий, який нетривалий час проживає у місті. Під час розмови з працівниками міліції чоловік зізнався, що потрібні були кошти, на вчинок підштовхнула оковита.

За даним фактом слідчим відділенням Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x