Кличка – у Президенти, Тягнибока – головою Верховної Ради

Кличка – у Президенти, Тягнибока – головою Верховної Ради

Такі пропозиції щодо подальших дій Майдану у Києві та його вимог до влади висловив Микола Булатецький, нещодавній кандидат у нардепи від позиції по 194 округу, що в Черкасах.

Про це він заявив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Спільно з друзями, лідерами громадської думки в інших куточках країни, формуємо та найближчими днями заявимо на Майдані в Києві вимоги до влади і опозиції. Прошу долучатися до формування вимог через дописи на сторінці.
ДО ВЛАДИ І ОПОЗИЦІЇ:
1. Український народ вимагає децентралізації влади та передачі обмеження повноважень президента, кабінету міністрів, міністерства відомств та передачу повноважень місцевим громадам (якого б президента чи прем\’єра не обрали в умовах української дійсності – вони не будуть в повній мірі забезпечувати інтереси більшості громадян України).
2. Оголосити народу виборчі правила, які унеможливлять фальшування виборів, як це відбувається за владою Януковича.
Продовжуємо разом…
ДО ВЛАДИ (до Януковича):
Вимагаємо вступити негайно в переговори з громадським об\’єднанням Майдан та публічно дати відповіді щодо можливого виконання чи невиконання вимог Громадського об\’єднання.
Продовжуємо вимоги формувати разом…
ДО ОПОЗИЦІЇ:
На протязі тижня провести консультацію, та на майдані висунути, обговорити та затвердити кандидатури єдиного кандидата на посаду президента України (з обмеженими повноваженнями). Оголосити склад Ради національного порятунку, яка на протязі тижня візьме на себе відповідальність за подальші дії комітету спротиву диктатурі та її члени займуть керівництво країни після перемоги над диктатурою Януковича. Організувати персональне таємне голосування на майдані за можливу довіру учасників майдану поіменно.
Продовжуємо формувати пропозиції…

ЗА ПОПЕРЕДНІМИ КОНСУЛЬТАЦІЯМИ З ЛІДЕРАМИ ГРОМАДСЬКОЇ ДУМКИ МИКОЛАЇВЩИНИ, ХАРКІВЩИНИ, ПОЛТАВЩИНИ, КИЇВЩИНИ, АКТИВІСТІВ МАЙДАНУ ТА МОЇХ ВИБОРЦІВ, – БІЛЬШІСТЬ СХИЛЯЄТЬСЯ ЩО ЄДИНИМ КАНДИДАТОМ МОЖЕ БУТИ ВІТАЛІЙ КЛИЧКО. З застереженнями, з обмеженими повноваженнями, за умови його активної дії для визволення Юлії Тимошенко та внесенням її кандидатури в подальшому на пост прем\’єр міністра України.
Олега Тягнибока більшість бачать на посаді голови Верховної Ради України (але для цього він має негайно скоординувати та активізувати дії депутатів всієї опозиції на майдані). Ще більшість схиляється до того, щоб Петро Олексійович Порошенко уже зараз зайняв посаду Міністра закордонних справ але поки що в опозиційному уряді майдану. Таню Чорновіл ми бачимо головою адміністрації президента (вона точно не буде брехати президенту!). Дієвість ГО Майдан, могла б бути уже зараз посилена за рахунок створення Ради національної безпеки та оборони в опозиції, куди експерти пропонують ввести Юрія Луценка, Олександра Турчинова, Анатолія Гриценка, Андрія Парубія, Лесю Оробець, Сергія Капліна, Миколу Томенка, Андрія Іллєнка та ін. Запрошуємо до обговорення та дії небайдужих активістів майдану від громадської думки в регіонах України, охочих. Провокаторів просимо не турбувати.
З вірою в перемогу революції, єдиний кандидат від опозиції по 194 виборчому округу, рядовий ВО Батьківщина, – Микола Булатецький!»

(збережено орфографію оригіналу)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x