Родинне свято «Завжди поруч» для юних валявчан

Родинне свято «Завжди поруч» для юних валявчан

Усі ми родом із дитинства. Діти чомусь прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, з ностальгією згадуємо безтурботні дитячі роки. Городищенський районний центр соціальних служб для сім’ї та молоді влаштували для діток села Валява благодійне свято «Завжди поруч», щоб дітвора відчула турботу та піклування.

Свято відвідали всі разом дружньою родиною: батьки, діти, дорослі. Були присутні опікунські родини, діти, які навчаються в інтернатних закладах, діти, батьки яких є учасниками АТО, малозабезпечені та багатодітні сім’ї. Усі ці сім’ї співпрацюють з Городищенським районним центром соціальної служби сім’ї дітей та молоді.

Для родин в приміщенні Валявської ЗОШ були накриті столи достатку з солодощами, домашньою випічкою, солодкими напоями, фруктами та морозивом. Спеціалісти центру підготували цікаву конкурсну програму з іграми «Баскетбол» та «Вгадай тварину». Солістка центру культури і мистецтв с. Валяви Альона Бердник подарувала присутнім пісні «Нехай квітує Україна» та «Малесенькі долоньки», у виконанні вокального ансамблю «Мозаїка» дитячої школи мистецтв прозвучали пісні «Земля моя» та «Коли сумно на серці». Гурт «Віват» порадував усіх піснею «Діти України», чудовий танець продемонстрував ансамбль «Віва» Городищенської школи мистецтв. Хлопчики та дівчатка, які прийшли на свято, мали можливість продемонструвати свої здібності у танці, вокалі, музиці та декламуванні віршів.
Захід відбувся за участю представників Валявської сільської ради, педагогічних працівників Валявської ЗОШ, медичного працівника Валявської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. Свято видалося на славу, родини були задоволені та безмежно вдячні організаторам дійства, адже про них дбають, їх підтримують.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x