Уманському відділу освіти передали новий шкільний автобус

Уманському відділу освіти передали новий шкільний автобус

Нещодавно голова Уманської районної державної адміністрації Віталій Олійник не лише взяв участь у закритті зміни пришкільного табору «ЛІДЕР», а й виконав почесну місію: він за участі голови районної ради Оксани Супрунець передав начальнику відділу освіти Борису Бондарю ключі від нового шкільного автобусу вартістю 1680 000 гривень, придбаного в рамках Державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус». Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Метою програми є організація безпечного, регулярного і безоплатного перевезення учнів, дітей та педагогічних працівників дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів у сільській місцевості до місця навчання, роботи і додому, поліпшення освітнього рівня населення, що проживає у такій місцевості, та раціонального використання кадрового потенціалу закладів освітньої мережі. Автобус був придбаний на умовах співфінансування: по 840000 було виділено з місцевого бюджету та обласного.

Голова райдержадміністрації Віталій Олійник привітав школярів з цією знаковою подією, зазначивши, що шкільний автобус − потреба для дітей, батьків та педагогічного колективу. Віталій Васильович підкреслив, що увага влади до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати країну. Районна влада робить все для того, щоб для тих, хто навчається і працює в освітніх закладах, були створені якнайкращі умови. І вручення шкільного автобуса − цьому підтвердження. Віталій Васильович побажав діткам успіхів у навчанні та зазначив, що найприємнішим подарунком для дорослих будуть їхні здобутки та відзнаки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x