Юні автомоделісти з Черкащини – другі в Україні

Юні автомоделісти з Черкащини – другі в Україні

15 – 17 липня у Києві зібрались найкращі команди автомоделістів України для того, щоб провести Відкриті змаганнях на Кубок України з автомодельного спорту серед учнівської молоді (радіокеровані моделі, класи позашляхових перегонів). Про це «Нова Доба» дізналася від Управління освіти і науки ЧОДА.

Змагання проводила Федерація автомодельного спорту України разом з Українським державним центром позашкільної освіти. Поруч із досвідченими Майстрами спорту, призерами та переможцями міжнародних змагань свої навички та досягнення демонстрували і діти – вихованці позашкільних навчальних закладів науково-технічного профілю з різних куточків нашої країни.

До участі у змаганнях долучились команди вихованців позашкільних навчальних закладів Київської, Черкаської, Миколаївської, Дніпропетровської областей – лідери дитячого автомоделювання в Україні.

На цих змаганнях Черкаську область представляла команда Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» (керівник команди Ткаченко О.В., тренер Полосухін К.В.)

У запеклій боротьбі Ткаченко Даніїл у класі моделей БАГІ 2-WD виборов І місце, а Куршаков Олексій – ІІ місце. У класі моделей БАГІ 4-WD Ткаченко Даніїл виборов ІІ місце. Це дало змогу команді Черкаської області вибороти ІІ командне місце серед дитячих команд. Першість завоювала команда Київської області.

До речі, це не останні перегони цього літа, які заплановано Українським державним центром позашкільної освіти для юних автомоделістів. У серпні очікується не менш напружена боротьба в місті Одеса.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x