Танцювальне свято організовують в Умані

Танцювальне свято організовують в Умані

Танцювальні колективи з різних міст України, дискотека під відритим небом та справжнє шоу фарб холлі вперше в Умані. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Вечірня Умань».

Безкоштовно додати яскравих танців та кольорів у своє життя уманчани зможуть 3 вересня о 16.00 на території ДІАЗ «Стара Умань».

На одній фестивальній сцені виступлять колективи з великих міст і маленьких містечок, зовсім юні танцюристи та професіонали своєї справи – а все заради того, щоб довести, що танці не мають ні вікових, ні географічних кордонів.

«Безалкогольні \”Танці без кордонів\” стануть справжнім святом для усієї родини, адже на території фестивалю кожен зможе знайти розвагу до душі. На малечу чекатимуть веселі аніматори, ігри та конкурси, молодь зможе долучитись до фестивалю холі і натанцюватись досхочу під гру улюблених ді-джеїв, а дорослі насолодитись якісною музикою від учасників Х-фактор гурту «Багіров бенд». Фішкою фестивалю стане найбільше для міста селфі, яке об’єднає усіх уманчан та гостей свята» – розповідає організатор фестивалю Мар’яна Ярова.

\”Танці без кордонів\” – за здорову і веселу молодь без алкоголю. Тому на території фестивалю вживання спиртних напоїв буде заборонено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x