Канів відзначив день народження концертом та богатирським шоу

Канів відзначив день народження концертом та богатирським шоу

Вперше за роки незалежності Канів відійшов від формальностей, нетрадиційно відзначивши свою 937-річницю від дня народження. Про це «Новій Добі» повідомили у Канівській міськраді.

Основним задумом в організації цьогорічного свята став новий яскравий проєвропейський підхід, який задовольнив інтереси різних категорій населення.

Святкові заходи тривали протягом трьох днів, основні з яких відбувались 19 вересня.

У першу половину суботнього дня події були зосереджені на набережній Дніпра від КП «Авторіка» впродовж всієї набережної.
Підприємства, творчі та спортивні колективи, клуби, гуртки, коледжі, училища міста представляли себе та презентували свої кращі здобутки, сформувавшись в різні куточки по-інтересах: «Спортландія» (презентація спортивного ансамблю «Тайфун», школи брейк дансу «Street b-boys», спортивного клубу «Івазар», вуличного баскетболу «Kanev-Basket», КП «Туристичний інформаційний центр м.Канева»), «Студмістечко» (Презентація Канівського коледжу культури і мистецтв, Канівського гуманітарного інституту УДПУ ім. П.Тичини, Канівського вищого професійного училища, Канівської філії СУЕМ), «Мистецька феєрія» (презентація Шевченківського національного заповідника, дитячої школи мистецтв, центру культури і мистецтв, бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка), виставки майстрів народної творчості, майстер-класи, творча акція «Рідне місто – ми твоя надія», фотовиставка «Історія рідного міста», виставка-продаж кулінарних виробів та виставка презентація продукції підприємств міста «Туристичний пікнік», благодійна лотерея, молодіжний фестиваль «Простір єдності», «Козацький курінь», «ЗемлеТворення».

Канів відзначив день народження концертом та богатирським шоу

У другій половині дня на площі Шевченка на глядачів чекало захоплююче шоу богатирів-федерація стронгменів України, гриль-зона, концертна програма за участі кращих виконавців міста та гостів концерту – Олександра Павліка та DJ Derbastler.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x