На Черкащині правоохоронці розпочали профілактичне відпрацювання області

На Черкащині правоохоронці розпочали профілактичне відпрацювання області

З 1 по 30 листопада поліція Черкаської області проводить комплексне загальнодержавне відпрацювання – оперативно-профілактичні заходи із попередження та розкриття правопорушень. Збільшено кількість поліцейських нарядів за рахунок додаткового залучення патрульних, нацгвардійців та працівників територіальних відділів поліції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Головна мета таких заходів – попередити грабежі та крадіжки, незаконні заволодіння транспортними засобами, залишеними господарями без нагляду, особливо у темну пору доби, зробити безпечними будинки, вулиці, публічні місця, та там, де є загроза від зловмисників.

Сприяти протидії правопорушенням та злочинності, поліцейським області будуть бійці Національної гвардії та патрульні. Маршрути патрулів розроблено з урахуванням концентрації правопорушень: зазвичай вони проходять поблизу нічних розважальних та торгівельних закладів, інших місць дозвілля молоді, парків відпочинку.

Поліцейські превентивної діяльність поліції Черкащини звертається до жителів та гостей області з розумінням ставитись до превентивних заходів правоохоронців, оскільки всі вони організовані для вашого блага.

Звертайте увагу на залишені без нагляду на тривалий час транспортні засоби, нічні валізи, сумки, пакунки, іграшки, ґаджети, інші предмети. Пам’ятайте, що не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину – це може бути небезпечно для вас і оточуючих. У разі появи у вас обґрунтованих підозр щодо небезпечності ситуації відразу телефонуйте за номером «102». Правоохоронці оперативно відреагують на звернення, і кожне з них буде ретельно перевірене.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x