Чигиринські обранці внесли зміни до бюджету

Чигиринські обранці внесли зміни до бюджету

29 вересня 2015 року голова районної ради Петро Литвин провів пленарне засідання чергової 46 сесії Чигиринської районної ради.

Засідання розпочали з вшанування хвилиною мовчання пам\’яті загиблих воїнів та мирних жителів в зоні проведення антитерористичної операції. У ході засідання депутати заслухали хід виконання районних програм розвитку галузі молочного скотарства Чигиринського району на 2011-2020 роки, забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки та програму правової освіти населення Чигиринського району на 2011-2015 роки. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській районній раді.

Розглянули питання про внесення змін та доповнень до районних програм щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки, програми зайнятості населення Чигиринського району на період до 2017 року та до програми економічного і соціального розвитку Чигиринського району на 2015 рік, а також внесли зміни до районного бюджету на 2015 рік та до Положення «Про порядок списання основних засобів об’єктів районної комунальної власності».

Опрацювали питання про постійне поселення на стаціонарне проживання в територіальному центрі, затвердили розмір плати за навчання в районній дитячій музичній школі та технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x