У Христинівці відзначили День бібліотек

У Христинівці відзначили День бібліотек

Учора з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та 70-річчя Христинівської районної бібліотеки відбувся святковий захід. Про це «Новій Добі» повідомили у Христинівській РДА.

Привітати бібліотекарів районну завітали голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк, голова районної ради Олександр Коваль, секретар міської ради Микола Робочий, начальник Христинівської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області Галина Бенедь, провідний спеціаліст відділу культури Христинівської райдержадміністрації Юлія Терещук.

Олександр Ковбасюк привітав бібліотекарів районну, побажав процвітання бібліотекам, а бібліотечним працівникам – натхнення і плідних звершень, міцного здоров`я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії на користь рідного району та зазначив – «Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. Нікому не секрет, що професія бібліотекаря не є легкою, але у соціальному плані вона надзвичайно важлива. Від праці бібліотекаря залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток.»

Також висловили щирі слова вітання голова районної ради Олександр Коваль і секретар міської ради Микола Робочий побажавши міцного здоров’я, сімейного благополуччя, родинного затишку, а також вдосконалення професійних якостей.

До привітань приєдналася начальник Христинівської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області Галина Бенедь яка подарувала Христинівській районній бібліотеці підручники «Основи податкових знань».

Особливо приємно бібліотекарям районну були слова привітання юних читачів, учнів 4-В класу Христинівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 імені О.Є.Корнійчука.

За досягнення у розвитку бібліотечної справи, створення сприятливих умов для культурного відпочинку жителів, багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, енергійність, ініціативність, високу ерудованість та з нагоди професійного свята –Всеукраїнського Дня бібліотек грамотами райдержадміністрації, районної та міської рад нагороджені працівники бібліотечних закладів району.
Після офіційної частини голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк спільно з директором Христинівської районної бібліотеки Раїсою Шумовською та юними читачами школярами оглянули книжні стенди, світлиці та сучасний комп’ютерний зал з доступом до швидкісного Інтернету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x