Жінкам Сухої Калигірки «Оберіг» подарував гарний настрій

Жінкам Сухої Калигірки «Оберіг» подарував гарний настрій

Староста Сухої Калигірки, що на Катеринопільщині, Діна Присяжнюк стала тією людиною, що ініціювала проведення у своєму селі тематичного вечора, присвяченого Дню матері.

А щоб односельчанам він запам’ятався, запросила у гості творчий колектив районної ветеранської організації «Оберіг». Аматори сцени радо пристали на цю пропозицію і, прихопивши баян, гармошки і радісний настрій, завітали до сільського клубу, щоб подарувати сухокалигірчанам концерт.
Кожній із жінок — ветеранам праці, дітям війни, багатодітним матерям учасники колективу знайшли теплі слова вдячності за їхній трудовий і материнський подвиг, а також подарували пісні. Були серед них і ліричні, і патріотичні, й жартівливі, як кажуть, на будь-який смак. А коли у залі зазвучали відразу чотири музичні інструменти, то глядачі не тільки підтримали квартет своїми оплесками, а ледь не пустилися в танок.
Тепло зустріли присутні й виступ вокального ансамблю «Мальви» сільського клубу.

Цього вечора жінок Сухої Калигірки вітали із святом заступник голови Мокрокалигірської об’єднаної територіальної громади (до складу якої входить село) Валерій Бецун, староста села Діна Присяжнюк.
А по закінченню концерту глядачі не поспішали залишати залу. Підходячи до учасників «Оберегу», щиро дякували за подарований гарний настрій і просили приїжджати у село ще.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x