Камін для музею

Камін для музею

Городищенський районний музей С.С. Гулака-Артемовського підготувався до опалювального сезону. Тут встановили сучасний дров\’яний камін. Він надійний, не тільки дає тепло, а й створює затишок, виглядає естетично. Куточок з каміном облицювали декоративною плиткою. Живий вогонь органічно поєднується з музикою нашого славетного земляка і загальною атмосферою закладу.

Як розповів директор музею Олександр Щепак, камін з’явився завдяки почесному громадянину Городища Альберту Цеґґеру, який є контактною особою німецько-українського товариства в графстві Бентхайм (Німеччина). Місце для встановлення каміну ретельно підготували за допомоги небайдужих городищан. Плитку для облицювання стін надали Людмила Зуб, Володимир Хамаза, Олександр Мусієнко, плиточний клей – Сергій Гава і Анатолій Гладкий, азбоцементну трубу для димаря – Василь Іщенко.

Камін не лише забезпечить комфортним теплом персонал і відвідувачів музею, а й створить сприятливий температурний режим для експонатів, стане надійним доповненням до наявної системи газового опалення, що через проблеми з фінансуванням працює нерегулярно.

Володимир ЧОС

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x