Юні художники Черкас вчилися в іспанського майстра

Юні художники Черкас вчилися в іспанського майстра

Днями до вихованців фотостудії «Погляд» Центру дитячої та юнацької творчості завітав наш земляк – фотограф Євген Воробйов. Він тривалий час навчався та проживав у Черкасах, був членом черкаського фотоклубу «Славутич», який діяв ще за часів СРСР у нашому місті. 2001 року переїхав до Іспанії, де організував свою персональну виставку. І донині професійно займається фотографією. Фотохудожник провів для своїх майбутніх колег смправжній майстер-клас. Про це “Нова Доба” дізналася в міськвиконкомі.

Діти мали змогу ознайомитися з роботами фотохудожника, технікою зйомки. Фотограф поділився професійними секретами, розповів про підготовку фото до друку та особливості обробки світлин у редакторі «Photoshop», відповів на ряд запитань. Улюбленими темами фотомайстра є пейзажі та портрети, тому він детально зупинився на особливостях пейзажної зйомки.

Учні фотостудії з цікавістю переглядали та жваво обговорювали роботи фотографа. В свою чергу, роботи юних фотоаматорів зацікавили професіонала, який був приємно вражений високим професійним рівнем майстерності студійців. За словами Євгена Воробйова, роботи дітей не поступаються роботам професійних фотографів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x