Перфоратор, болгарку та велосипед виніс із гаража сусіда шполянин

Перфоратор, болгарку та велосипед виніс із гаража сусіда шполянин

Зловмисник обікрав гаражне приміщення одного із жителів міста Шполи. Сума збитків, яку він завдав потерпілому, складає понад дві тисячі гривень. Крадія затримано, триває досудове розслідування. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Шполянського районного відділу міліції звернувся 21-річний шполянин та повідомив про крадіжку. Потерпілий розповів міліціонерам, що, коли його не було вдома, зловмисник викрав з його гаражного приміщення перфоратор, болгарку, велосипед та 30 метрів подовжувача.

Правоохоронці, що прибули за викликом, вилучили сліди взуття. Місцеві жителі розповіли міліціонерам, що в місті є чоловік, який продає потримані речі. Цього ж дня цей же чоловік звернувся до правоохоронців і приніс одну з крадених речей, бо запідозрив, що вона викрадена. Було встановлена особу, яка принесла річ на продаж. Ним виявився раніше судимий 23-річний житель міста. Встановивши його місце проживання, правоохоронці запросили підозрюваного до райвідділу міліції для дачі показів. Розуміючи, що у працівників міліції достатньо доказів його вини, він зізнався у вчиненому. Розповів, що не працює і потрібні були кошти для прожиття.

За даним фактом Шполянським районним відділом міліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x