Кам’янчани відзначили річницю визволення України

Кам’янчани відзначили річницю визволення України

28 жовтня о 14.00 годині з нагоди 71-ї річниці визволення України від фашистських загарбників за участі керівників району, ветеранів, представників підприємств, установ, організацій, молоді, відбувся урочистий мітинг та покладання квітів до Обеліска Слави.

Захід розпочав заступник голови районної державної адміністрації Віталій Коваленко:
– 28 жовтня ми відзначаємо пам’ятну дату – 71 річницю звільнення України від фашистських загарбників. Неймовірно важким був шлях до мирних днів, до того часу, як відгриміли останні залпи війни над нашою країною. Ми в неоплатному боргу перед мільйонами тих українців, які стояли до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з війни живим. Перед святою самопожертвою солдатських вдів, які несли до кінця свій непідйомний хрест. Перед дітьми війни, у яких вона відібрала найкращу пору життя. Сьогодні перед нами багато проблем. Але труднощі мирного часу не зрівняти з воєнними. Нам потрібно сіяти і збирати урожай, будувати школи і виховувати дітей. Ми повинні ростити нове покоління на вашому прикладі, шановні фронтовики. Сьогодні молодь має перейняти вашу переможну естафету, щоб творити мирне і гідне майбутнє. Бажаємо кожній родині здоров’я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим. З Днем визволення! – зазначив у своїй промові Віталій Валентинович.

Перед присутніми виступили міський голова Володимир Тірон та голова громадської організації Рада ветеранів Олексій Засядько.

Учасники мітингу вшанували пам\’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до Обеліску Слави.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x