«Без «Батьківщини» коаліція не відбудеться» – Бондаренко

«Без «Батьківщини» коаліція не відбудеться» – Бондаренко

ВО «Батьківщина» посіла друге місце за результатами місцевих виборів по Україні. Третьою політична сила стала за підсумками виборів до Черкаської обласної ради та міської ради Черкас. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Анатолій Бондаренко, голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина», сьогодні заявив про те, що черкаська «Батьківщина» вже почала переговори з іншими політичними силами щодо утворення коаліцій у місцевих радах.

Єдині, з ким батьківщинівці категорично відкидають імовірну співпрацю – ідейні наступники Партії регіонів, наприклад, «Опозиційний блок».Імовірна коаліція «Батьківщини» у Черкаській міській раді зі «Свободою», БПП «Солідарність», РПЛ.

За підрахунками партії, до обласної ради Черкащини проходить БПП, ВО «Черкащани», ВО «Батьківщина», РПЛ, «Свобода» і «Відродження».

Також політичний лідер заявив про фальсифікації на виборах у Черкасах:
– За нашими підрахунками, «Батьківщина» отримує 6 мандатів у міській раді Черкас. Однак ми маємо інформацію про те, що надходила вказівка, щоб ми отримали 5 мандатів. Думаю, пройде не так багато часу, перш ніж працівники виборчих комісій зроблять сенсаційні заяви. І покажуть правдиві протоколи, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x