Житель Звенигородки обікрав гараж

Житель Звенигородки обікрав гараж

Житель міста Звенигородка викрав у потерпілого бензотример, електроінструмент, дизельне паливо та зарядний пристрій. Правоохоронці затримали зловмисника протягом декількох годин. За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує позбавленням волі на строк до шести років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини звернувся 44-річний житель міста Звенигородка. Чоловік розповів, що у власному гаражі виявив відсутність власних речей. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Працівники міліції провели огляд місця події та зібрали всі необхідні речові докази. Потерпілий надав опис викрадених речей. Опитавши місцевих жителів правоохоронцям вдалось встановити, що на одній із вулиць міста ходив чоловік із тачкою, в якій знаходились викрадені речі заявника. Проведеними заходами міліціонери встановили та затримали крадія. Ним виявився 25-річний неодноразово раніше судимий житель міста Звенигородка. За місцем проживання чоловіка було виявлено та вилучено викрадені речі, які зловмисник хотів продати.

Слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x