Володимир Матюша: «Опоблок і Радуцький заявили, що йдуть на другий тур виборів мера»

Володимир Матюша: «Опоблок і Радуцький заявили, що йдуть на другий тур виборів мера»

Побиття бухгалтера міської ТВК, погрози сім’ям членів комісій та 22 відкриті кримінальні справи. Так, за словами голови міської ТВК закінчився візит «Радуцького і його команди» до нього та членів комісії. Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Якби голова адміністрації не втрутився у цю ситуацію, то ми лишилися б взагалі без виборів. А вчора прийшов Радуцький, прийшов «Опоблок», заявили, що йдуть на другий тур виборів мера і знов почався цей самий цирк, що був із 19 жовтня, коли я заступив. Якби вони не шептали, не погрожували, а займалися виборчою кампанією, то й набрали б відповідні результати, – розповів Матюша.

Володимир Матюша також зазначив, що є людиною досвідченою у проведенні виборчих кампаній, і що одного разу його навіть обіцяли повісити на одній гілляці з тодішнім президентом Леонідом Кучмою, що, на думку Матюші, було б великою честю.

Ще раз подякувавши голові ОДА Юрію Ткаченку за своєчасне втручання та запобігання фальсифікаціям Володимир Матюша покинув прес-конференцію, посилаючись на велику зайнятість.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x