У Звенигородці чоловік вчинив дві крадіжки за день

У Звенигородці чоловік вчинив дві крадіжки за день

У Звенигородці зловмисник за добу вчинив три кримінальні правопорушення. Обікрав кіоск, крамницю та вчинив розбійний напад. Він затриманий, слідчі його дії кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Вранці до Звенигородського районного відділу міліції звернулися два приватних підприємця та повідомили про крадіжки. У одного із торговельного кіоску викрадено кошти та продукти харчування, а у іншого – з перукарні жіночий одяг. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.
Правоохоронці, що прибули за викликом, опитали потерпілих та вилучили сліди, що були залишені на місці крадіжки. Під час їх перевірки міліціонери встановили особу, якій вони належать. Ним виявився раніше судимий 23-річний житель одного із сіл Звенигородського району.

Прямуючи до його місця проживання, оперативники побачили підозрюваного на одній із вулиць міста, саме під час вчинення іншого правопорушення. Він розкладним ножем погрожував якійсь жінці. Налякана пенсіонерка віддала зловмиснику гаманець та мобільний телефон. Його затримали і доставили до райвідділу міліції.

Чоловік у всьому зізнався. Тієї ночі був в одному із розважальних закладів і розпивав алкогольні напої. Коли скінчилися кошти, обікрав кіоск та перукарню. В обох випадках в приміщення потрапив шляхом пошкодження вікна. Чому напав на жінку, пояснити не зміг.
Речові докази частково вилучені. За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частино 1 статті 187 (Розбій) та частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x