На Смілянщині чоловік обікрав свого друга

На Смілянщині чоловік обікрав свого друга

Правоохоронці зловмисника відшукали. За вчинене йому загрожує до трьох років позбавлення волі.
До Смілянського міського відділу міліції звернувся 37-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Потерпілий розповів, що з його будинку викрали мобільний телефон та одяг. Сума збитків становить близько 1500 гривень. \”Нова Доба\” про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці взялись за відпрацювання даної інформації. Зі слів потерпілого, вони дізналися, що напередодні в нього гостював його товариш. Чоловіки спільно випивали, після чого полягали спати. Вранці, коли потерпілий прокинувся, то виявив відсутність свого знайомого, а згодом і куртки, в якій знаходився мобільний телефон.
Працівники міліції відшукали зловмисника. Молодика доставили до міського відділу для дачі пояснень. Він зізнався у скоєному, та звинувачує у всьому оковиту.

За цим фактом Смілянським міським відділом міліції особі причетній до кримінального порушення оголошено про підозру згідно статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x