Черкаських студентів навчали фахівці фірми-виробника будівельної продукції

Черкаських студентів навчали фахівці фірми-виробника будівельної продукції

Одним із пріоритетних напрямів роботи Черкаського професійного будівельного ліцею є розвиток та активізація соціального партнерства з фірмами-виробниками будівельної продукції та впровадження сучасних будівельних технологій у навчальний процес. Про це «Новій Добі» повідомили в Департаменті освіти і науки ЧОДА.

4 листопада в ліцеї відбувся черговий навчально-практичний семінар з актуальних питань енергоефективного використання продукції компанії HERZ Armaturen в сучасних автоматизованих системах тепло- та холодопостачання.

У роботі семінару взяли участь представники компанії HERZ в Україні Дмитро Омельчук, Філіп Лавренко, учні з професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування», майстри виробничого навчання та викладачі закладу.
Під час семінару розглядалися такі питання:
• HERZ Armaturen Ges.m.b.H – більше 115 років досвіду конструювання і виробництва прецизійної арматури;
• Термостатичні та регулюючі клапани HERZ. Можливі варіанти обв’язки радіаторів. Рекомендації по підбору термостатичних клапанів;
• Устаткування HERZ для локальних контурів підлогового опалення;
• Система “труба – фітинг” HERZ PE-Xc, HERZ PipeFix

При підведенні підсумків представники компанії поділилися з викладачами спецдисциплін та майстрами виробничого навчання досвідом енергоефективного використання продукції в сучасних автоматизованих системах тепло- та холодопостачання та намітили перспективи подальшої співпраці ліцею з компанією HERZ в Україні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x