На Черкащині посадовця-хабарника засудили до 5 років позбавлення волі

На Черкащині посадовця-хабарника засудили до 5 років позбавлення волі

Прокуратурою Черкаської області принципово і належно підтримано державне обвинувачення в кримінальному провадженні, розпочатому стосовно керівника сектору містобудування та архітектури однієї з районних державних адміністрацій за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили у прокуратураі Черкаської області.

Як установлено досудовим розслідуванням та підтверджено в суді, вказана особа отримала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 15 тис. гривень за погодження та видачу містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки, а саме розміщення об’єктів торгівлі на території одного з районів Черкаської області.

Вироком суду вказаного посадовця засуджено до 5 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 3 роки, з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією.

На даний час вирок не вступив в законну силу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x