В Уманському університеті садівництва відзначили професійне свято

В Уманському університеті садівництва відзначили професійне свято

12 листопада в приміщенні Уманського національного університету садівництва відбулись урочистості до Дня працівників сільського господарства України. Про це [url\’=http://www.novadoba.com.ua/]«Новій Добі»[/url] повідомили в Уманському міськвиконкомі.

На заході заступник міського голови Людмила Кирилюк привітала викладачів, студентів, працівників закладу зі святом та зазначила: «Нині у всіх сферах життєдіяльності людини і суспільства зростає потреба у висококваліфікованих спеціалістах. Саме над вирішенням цього завдання успішно працює колектив Уманського національного університету садівництва. Робота вчених закладу отримала визнання не тільки в нашому регіоні, а й в країні та усьому світі, а випускники плідно працюють у сільському господарстві нашої держави, примножуючи кращі традиції аграріїв України».

На завершення Людмила Кирилюк вручила викладачам університету грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради за підготовку висококваліфікованих фахівців для потреб аграрного сектора економіки та активну участь у житті міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x