У Черкасах відкрилась виставка молодої художниці

У Черкасах відкрилась виставка молодої художниці

17 листопада 2015 року в Черкаському обласному художньому музеї відбулося відкриття другої персональної виставки молодої черкаської художниці Ірини Голуб’ятникової (творчий псевдонім Руслана Голуб). Про це повідомляють в художньому музеї.

На виставці представлено понад 50 творів, деякі з них об’єднані в тематичні серії. Роботи виконані у різних напрямках образотворчого мистецтва. Олійне малярство та акварель, символічні роботи в графічній техніці, вітражний живопис та вироби з бісеру – усе це грані різностороннього таланту Руслани Голуб. Художниця полюбляє експериментувати, випробовує різні техніки і з захопленням поглинається в освоєння цікавих «хенд-мейдних витворів».
Авторка намагається передати різні відтінки почуттів і змусити глядача побачити прекрасний світ, що існує навколо нас. Кожна робота – це приваблива мандрівка, захоплююча пригода, тривала і привітна розмова. Її твори сповнені енергією сонця і життя, яскравими барвами, а живопис є теплим і позитивним. Це казка, чистота, свіжість і радість, поетика і романтика.

У Черкасах відкрилась виставка молодої художниці
У Черкасах відкрилась виставка молодої художниці

Художниця черпає натхнення з краси оточуючого світу. Але чи не найбільше мисткиню надихають діти – її учні: Руслана навчає і виховує любов до малювання в юного покоління у дитячій школі мистецтв. Варто зазначити, що інтерес і хист до малювання у Руслани з’явилися ще у дитинстві. Тому з першого класу вона працьовито та натхненно плекала всі тонкощі живописної майстерності у викладача Чуприни Ганни Юріївни. Згодом закінчила Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького за спеціальністю «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво». Нині художниця невпинно продовжує творчі пошуки, торує свій шлях та приносить радість своїми мистецькими витворами.
Виставка діє протягом трьох тижнів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x