Очільник Кам’янщини побував з робочим візитом у ряді сіл району

Очільник Кам’янщини побував з робочим візитом у ряді сіл району

19 листопада 2015 року голова Кам’янської районної державної адміністрації Сергій Сундуков з своїм заступником Віталієм Коваленко здійснили робочу поїздку по Кам’янському району, а саме в села Тимошівка, Коханівка, Олянине, Радиванівка, Телепине, Михайлівка.

Сергій Олександрович познайомився з новообраними головами сільських рад, провів особистий прийом громадян, зустрівся з жителями села та сільгоспвиробниками.

Голова районної державної адміністрації відвідав Коханівський ФАП, Михайлівську загальноосвітню школу та поспілкувався з колективами. Сергій Олександрович підкреслив, що в загальноосвітній школі добре зроблений косметичний ремонт в класних кімнатах, але потрібні кошти на заміну вікон.

Зустрічі проходили в атмосфері взаєморозуміння, адже на всі підняті проблемні питання, щодо земельних відновин, благоустрою, ремонту доріг тощо, було надано відповіді, а питання, що потребують детальнішого вивчення, голова райдержадміністрації взяв під особистий контроль.

У ході спілкування з громадянами, керівник району зазначив, що приділяє велику увагу налагодженню діалогу між владою та кожним громадянином. «Такі зустрічі сприяють взаємодії з громадськістю, визначають найпроблемніші питання та надають можливість оперативно їх вирішувати», – підсумував Сергій Олександрович.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x