До Черкаського технологічного завітала керівник Центру допомоги армії

До Черкаського технологічного завітала керівник Центру допомоги армії

23 листопада 2015 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулося засідання Ради з організації виховної роботи в ЧДТУ. На Раду були запрошені заступники деканів, керівники ряду структурних підрозділів університету, активісти Студентської ради ЧДТУ. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ЧДТУ.

Серед поточних питань виховного процесу у виші, розглядалось питання волонтерства. У розрізі цього на засідання завітала керівник Центру допомоги армії Оксана Циганок. Ця організація допомагає армії продуктами харчування, медикаментами, одягом, взуттям, амуніцією та спецприладами. Зі слів Оксани Анатоліївни, на сьогодні потреби українських військових досить різноманітні. Зокрема, наразі є нагальна потреба в зимових маскувальних сітках. Саме тому волонтерка запросила прогресивне студентство долучитись до плетіння цього стратегічного виробу.

За час проведення антитерористичної операції на Сході України було поранено понад 2000 бійців Черкащини, які на сьогодні потребують як фізичної, так і моральної допомоги. Із досвіду поїздок у зону бойових дій волонтерка переконалась, що допомоги потребують не тільки дорослі (мирні жителі та солдати), а також і діти. Активісти моніторять установи, у яких є дітки, що втратили батьків у зоні АТО. У рамках допомоги на ці заклади передаються продукти, теплі речі, іграшки, медикаменти. Оксана Анатоліївна запропонувала студентству активно долучатися до підтримки зазначених програм і заходів.

Молодь із натхненням приєдналась до акції «Рука Дружби», мета якої – практична допомога постраждалим від дій сепаратистів. Багато активістів виявило бажання співпрацювати із Центром допомоги армії. Координаторами волонтерського руху від ЧДТУ стали студенти факультету економіки та управління Маслюк Анастасія та Хоменко Дмитро

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x