Поліна Внучко презентувала книжку поезії

Поліна Внучко презентувала книжку поезії

«Думками й мріями тягнуся в майбуття» – під такою назвою нещодавно в приміщенні Великохутірської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася презентація книги «Світ у долонях» Поліни Іванівни Внучко. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській РДА.

Осінній день видався погожим і сонячним. Очевидно, сама природа раділа цій події. Це вже четверта книга, яку видала Поліна Іванівна. Відрадно, що на захід прибуло багато гостей. Це голова районної ради Володимир Дзега, голова районної організації ветеранів Валентина Крокосенко, настоятель Свято-Михайлівського храму, протоієрей Дмитро Івануса, учні Драбівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім.С.В.Васильченка – гімназія» і багато-багато шанованих людей, які поважають творчість поетеси.

Звучали поезії у виконанні Поліни Внучко та студента, читця Миколи Потапенка. Виразно і натхненно були продекламовані твори також Швидкою Н.А., Сандигою О.П., Колотило Н.Я., Міхей Л.А., Соломахою В.О. А гурт «Надвечір’я» на чолі із своїм керівником та композитором Михайлом Ковалем заспівав пісні на слова Поліни Іванівни. Приємною несподіванкою заходу стало виконання учасниками колективу пісенного твору «Чари барвінкові» разом із автором слів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x