На цвинтарі у Золотоноші чоловік побив співмешканку

На цвинтарі у Золотоноші чоловік побив співмешканку

Канівський міськрайонний суд засудив чоловіка до позбавлення волі за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській місцевій прокуратурі.

У ході судового розгляду встановили, що житель Золотоноші в червні 2018 року, перебуваючи на території цвинтаря у Золотоноші, через раптові неприязні відносини та ревнощі умисно завдав тілесних ушкоджень співмешканці, наніс один удар правою ногою їй у спину. Жінка впала долілиць, після чого, продовжуючи реалізовувати свій злочинний умисел, спрямований на спричинення тяжких тілесних ушкоджень потерпілій, наніс близько 5-6 ударів правою ногою у грудну клітку, 1 удар кулаком у передню ліву поверхню грудної клітки та 4 удари кулаком правої та лівої рук у передню частину голови потерпілої. Внаслідок завданих травм жінка померла.

Враховуючи це, суд на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив чоловіка, призначивши покарання у вигляді 8 років 2 місяців позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x