Лисянські депутати утворили п’ять постійних комісій

Лисянські депутати утворили п’ять постійних комісій

1 грудня 2015 року у великій залі адмінбудинку районної ради відбулася друга сесія районної ради VIІ скликання. Провів сесію голова районної ради Ярослав Попко. Голова районної ради привітав депутатів із набуттям повноважень депутатів Лисянської районної ради VІІ скликання та вручив посвідчення депутата районної ради і нагрудні знаки. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

На розгляд сесії було винесено низку питань щодо забезпечення організації діяльності ради. Депутати прийняли рішення утворити п’ять постійних комісій районної ради:
– з питань планування, бюджету і фінансів;
– з питань агропромислового розвитку, землекористування, екології, надзвичайних ситуацій та галузей народного господарства;
– з питань освіти, культури, засобів масової інформації, у справах молоді, спорту, охорони здоров’я та соціального забезпечення населення;
– з питань охорони правопорядку, боротьби із злочинністю, депутатської етики та регламенту;
– з питань розвитку підприємництва, власності, інвестицій, приватизації, захисту прав споживачів та житлово-комунального господарства.

Відповідно було сформовано персональний склад комісій та обрано голів постійних комісій, а також утворено президію Лисянської районної ради.

Депутати розглянули та затвердили Положення про постійні комісії, про президію та Регламент районної ради VII скликання.

Внесли нагальні зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік».

Депутатами також підтримано звернення Лисянської районної ради до голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, народних депутатів України Геннадія Бобова та Валентина Ничипоренка щодо особливостей фінансування у 2016 році бюджетних установ, зокрема, сільських закладів освіти та культури району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x