На Черкащині відбувся форум із енергоефективності (ФОТО)

На Черкащині відбувся форум із енергоефективності (ФОТО)

У с. Червона Слобода Черкаського району відбувся форум «Енергоефективне партнерство та відновлювальна енергетика громад Черкащини». Тут, обмінюючись досвідом, обговорювали тенденції розвитку у сфері енергоефективності, відновлювальної енергетики, досягнення енергетичного та будівельного секторів. Про це повідомляє Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА.

Нагадаємо, організатори заходу: Черкаська РДА, Черкаська ОДА, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження, Фонд Еберта в Україні, ВП «Київський обласний експертний центр енергоефективності».

На форум завітали представники районних державних адміністрацій, міські, сільські голови, керівники територіальних громад, ОСББ та ЖБК, депутати, очільники комунальних підприємств та ін.

Із вітальним словом звернувся до присутніх голова Черкаської РДА Анатолій Яріш. У програмі форуму дискусійна панель «Енергоефективність для ОСББ, бюджетної сфери: проекти технічної допомоги, джерела фінансування, кейси проектів», секції про формування політики у сфері енергоефективності, а також про енергоефективність в громадських будівлях та житловому секторі.

Під час заходу експерти, керівники провідних компаній, організацій ділилися досвідом, інформуючи про втілення енергозберігаючих заходів та проектів.

Зауважимо, для ознайомлення зі зразками сучасного енергоефективного обладнання, матеріалами та новітніми технологіями, в межах форуму працювала виставка енергоефективних рішень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x