Міський благодійний проект «Смачна Новорічна країна» в ТРЦ «Любава»

Міський благодійний проект «Смачна Новорічна країна» в ТРЦ «Любава»

У нашому місті уже шостий рік поспіль проводиться міський благодійний проект «Смачна Новорічна країна», в рамках якого проходять майстер-класи зі створення смачних новорічних пряників та прикрас, виставка-композиція «Смачна Новорічна країна» з солодких будинків, ялинок та дитячих іграшок, благодійний аукціон та ярмарок-розпродаж смаколиків, дитячих іграшок на підтримку дітей, що знаходяться на лікуванні в відділенні онкології та гематології Черкаської обласної онколікарні.

Запрошуємо вас відвідати майстер-класи з розпису пряників та створення їстівних прикрас на ялинку, які відбудуться 12 -13 грудня о 13:00, а також 16 – 18 грудня о 16:00 в ТРЦ «Любава».

Також на території торгівельного центру буде діяти виставка дитячих новорічних іграшок виготовлених власноруч «Прикрасимо іграшками світ». До створення виставки долучилися учні шкіл естетичного виховання та позашкільної освіти міста.

19 грудня 2015 року на день Святого Миколая відбудеться святкове дійство та благодійний аукціон і ярмарок-розпродаж їстівних композицій, пряників та дитячих іграшок.

21 грудня 2015 року зібрані кошти отримають батьки хворих дітей, а Багатопрофільний молодіжний центр проведе святкову концертну програму для дітей, що знаходяться на лікуванні у відділенні онкології та гематології Черкаської обласної онколікарні.

Організатори проекту – департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та ТРЦ «Любава».

Запрошуємо вас долучитися до доброї справи!

Дата: 12 – 19 грудня 2015

Де: ТРЦ «Любава», м. Черкаси, бул. Шевченка, 208/1

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x