Хто є хто на 196 виборчому окрузі

Хто є хто на 196 виборчому окрузі

Бобов Геннадій Борисович
Самовисуванець. Народився 15 листопада 1965 року в місті Васильків Київської області, проживає в селі Селище Корсунь-Шевченківського району Черкаської області, освіта вища, народний депутат України, безпартійний. Двічі обирався по 196 виборчому округу. Відродив роботу двох цукрових заводів у Селищі і Тальному, що сьогодні є єдиними виробниками цукру в області. Створив понад 1 600 робочих місць із достойними умовами праці та гідною заробітною платою. Відомий своїми соціальними програмами допомоги громадам округу.

Бобін Юрій Валентинович
Самовисуванець. Народився 21 сiчня 1963 року в Києві, там же і проживає, освіта загальна середня, менеджер зі збуту, ТОВ «В. М. Фарм», безпартійний. Технічний кандидат-клон. Зареєстрований конкурентами Геннадія Бобова для того, щоб відібрати голоси на виборах. На окрузі не з’являється.

Ванникова Ірина Валеріївна
Самовисуванка. Народилася 28 серпня 1976 року в місті Самара, Росія, проживає в Києві, освіта вища, керівник соціальних програм, ПАТ «Миронівський хлібопродукт», безпартійнa. Раніше – прес-секретарка Віктора Ющенка, яку після нього забрав до себе власник «Нашої Ряби» Юрій Косюк. Повністю підконтрольна йому, балотується за фінанси й за підтримки «Нашої Ряби», виконує всі накази та забаганки свого начальника. Ціль Юрія Косюка – отримати ще одного депутата в особі Ірини Ванникової для будівництва нових потужних птахоферм у Корсунь-Шевченківському, Городищенському та Шполянському районах округу.

Володій Віра Миколаївна
Народилася 16 вересня 1952 року в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, проживає в місті Городище, освіта вища, пенсіонерка, член політичної партії «Громадсько-політична платформа Надії Савченко», висунута від цієї партії. Засновник та голова всеукраїнського об’єднання «Протидія торгівлі людьми», що налічує понад 300 учасників. Її син став жертвою торгівлі людьми і вже кілька років перебуває в ув’язненні за кордоном.

Капуловський Артем Валерійович
Народився 12 жовтня 1988 року в місті Звенигородка, проживає в селі Хлипнівка Звенигородського району, освіта вища, адвокат (адвокатське об’єднання «Новіков і Партнери»), член політичної партії «Сила і честь», висунений від цієї партії. Спеціаліст із адміністративного, господарського, цивільного, виборчого права, законотворчої діяльності, судово-процесуальної та договірної роботи, консультування посадових осіб державно-владних організацій з питань правозастосування.

Клацун Ярослав Михайлович
Самовисуванець. Народився 24 листопада 1981 року в селі МатусівШполянського району, проживає в Києві. Освіта вища, комерційний директор (охоронне агентство «Служба охорони безпеки бізнесу»), безпартійний. В інтернеті чимало матеріалів про зв’язок Ярослава Клацуна з аферами у столичній нерухомості. Найбільш відомий випадок – конфлікт навкруги житлового комплексу «Діамант» у Броварах, де проти забудовника (серед засновників і цей кандидат) протестували ошукані люди.

Коваль Сергій Валентинович
Народився 13 жовтня 1967 року в селі Товмач Шполянського району, проживає там же, освіта вища, товмацький сільський голова, член політичної партії «Народний Рух України», висунутий від цієї партії. Вже балотувався по 196 виборчому округу 2014 року. Тоді він набрав 5,48 % (4 492 голосів).

Лациба Владислав Володимирович
Народився 18 березня 1973 року в селі ВотилівкаЛисянського району, проживає там же, освіта вища, головний редактор Черкаської обласної громадсько-політичної газета «Почерк», член політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка», висунутий цією політичною силою. Депутат Лисянської районної ради. Село Вотилівка не входить у межі 196 виборчого округу.

Лищенко Руслана Анатоліївна
Народилася 6 квiтня 1979 року в селі Дубова Корчма Горохівського району Волинської області, проживає у місті Городище. Освіта вища, головний бухгалтер (ПП «Редакція районної газети \”Вісник Городищини\”»), безпартійнa, суб’єкт висування – політична партія «Опозиційний блок».

Плосконос Юрій Миколайович
Народився 7 лютого 1965 року в місті Шпола Черкаської області, проживає там же, освіта вища, завідувач сектору з питань надання адміністративних послуг (Шполянська районна державна адміністрація), член політичної партії «Європейська Солідарність», висунутий від цієї політичної сили.

Собченко Олег Андрійович
Самовисуванець. Народився 4 грудня 1973 року в місті Корсунь-Шевченківський, проживає там же, освіта загальна середня, фізична особа-підприємець, безпартійний. «Технічний кандидат» із «обійми» Юрія Косюка. Основна мета реєстрації – використання цього кандидата для озвучування «чорного піару» проти Геннадія Бобова. Намагається безуспішно зривати зустрічі цього кандидата й активно агітує проти нього. На сьогоднішній момент кандидат заявив про зняття своєї кандидатури.

Стріхарський Андрій Петрович
Народився 4 серпня 1981 року в місті Олександрія Кіровоградської області, проживає в Києві. Освіта вища, директор ТОВ «Компанія \”Статус Групп\”», безпартійний, проживає в Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія «Слуга народу». В інтернеті чимало інформації щодо цього кандидата: він є власником будівельної кампанії, яку звинувачують у встановленні завищених комунальних тарифів, засипанні озера в Києві для потреб будівництва, невиконання своїх соціальних обов’язків. Андрія Стріхарського нічого не пов’язує зі 196 виборчим округом.

Шерстюк Сергій Володимирович
Народився 19 березня 1966 року в місті Васильків Київської області, там же і проживає. Тимчасово не працює, безпартійний, самовисування. Раніше – активіст команди Володимира Зеленського на минулих виборах. На зустрічах із виборцями округу стверджує, що є представником команди Зеленського в окрузі, якому відмовили в реєстрації від партії «Слуга народу» через політичну корупцію з боку Андрія Стріхарського (той заплатив кошти за право балотуватися по 196 виборчому округу).

Микола Ялівець

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x