На Жашківщині обікрали церкву

На Жашківщині обікрали церкву

Крадій викрав з церкви в Жашківському районі апаратуру, яку продав за 35 гривень. Його затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Із повідомлення про крадіжку підсилювача звуку та двох антен до нього до Жашківського відділення поліції звернувся свещеннослужитель однієї із церкв міста.

На місці події поліцейські з’ясували, що крадіжку вчинено з кімнати камерного співу, яка була відчинена. Перевіряючи раніше судимих осіб, вони дізналися про молодика, який нещодавно продавав речі, схожі на викрадені. Ним виявився раніше судимий за крадіжки 19-річний жашківчанин. Правоохоронці його відвідали за місцем проживання та запросили по поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, підозрюваний зізнався у вчиненому. Розповів, що викрадене продав знайомому за 35 гривень, а виручені кошти витратив на цигарки та алкоголь.

За даним фактом Жашківським відділенням поліції відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x