Час готувати подарунки

Час готувати подарунки

Весь перший місяць зими ми готуємось до настання Новорічних та Різдвяних свят. Як відомо, ці приємні події завжди пов’язані з врученням найрізноманітніших подарунків. Утім, інколи сам процес обирання подарунка може стати доволі складним і виснажливим заняттям. Для того, щоб звести витрати сил і енергії до мінімуму, варто пригадати кілька перевірених порад. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Не затягуйте з вибором подарунків і не відкладайте купівлю на 30 грудня. Знайти щось вартісне в переповнених людьми супермаркетах, та ще й в останні дні року, буде вкрай складно.
Якщо не можете знайти відповідний подарунок, не купуйте дорогі сувеніри, які абсолютно не потрібні вашим друзям. Річ, подарована тільки тому, що потрібно було щось подарувати, розпізнається відразу й не приносить особливої радості ні дарувальнику, ні тому, кому її подарували. Особливо це стосується нерідко дорогих, але абсолютно непотрібних «іграшок» у вигляді символу чергового Нового року.

У цьому випадку все залежить від того, наскільки добре ви знаєте людину, якій хочете зробити приємне. Добре, якщо це хтось близький, чиї інтереси і захоплення для вас не таємниця. Якщо вам це не відомо, а порадувати вдалим подарунком бажання таки є, то потрібно трішки потрудитися. Спробуйте поспілкуватися з тими, хто знає цю людину. Існує ще й такий варіант: поговоріть із тим, кому хочете зробити приємний сюрприз, і попросіть допомогти підібрати подарунок для друга. Якщо людина й не порадить купити саме те, що вона хоче, то в ході бесіди обов’язково про це згадає.

Інколи нам здається, що найкращий подарунок має коштувати шалених грошей. Насправді це не зовсім так. Якщо добре пошукати й порозмірковувати, то можна знайти гарну річ, яка принесе задоволення, буде корисною і не залишить вас самих без копійки перед святами.
Зрештою, замість того, щоб витрачати час на пошук якогось товару в магазині, можна спробувати виготовити подарунок власними руками. Повірте, близькі люди оцінять ваші старання й не будуть надто строгими, якщо не все вийде так, як хотілося. Якщо ж ви справді вмієте виготовляти якісь цікаві унікальні речі, то таким чином легко вирішите питання подарунку і для знайомих чи колег.

Якщо ви маєте доступ до все­світньої мережі, то це може допомогти вирішити питання подарунка досить швидко і з мінімальними зусиллями. Перед тим, як піти за покупками, відвідайте кілька Інтернет-магазинів та ознайомтеся з їх пропозиціями. Ви зможете переглянути велику кількість товарів, деякі сайти навіть пропонують порівняти ціни і якість товарів у різних магазинах. Ще однією хорошою особливістю таких «прилавків» є те, що коло них не крутиться натовп консультантів, які мало не змушують вас купити те, що їм потрібно продати. Також вам не доведеться відповідати на запитання типу «на яку суму ви розраховуєте», особливо неприємне, якщо ця сума не надто велика й точно не визначена.

Коли вже ви нарешті визначилися з подарунком і відправились за покупками – будьте пильними. Новорічні і різдвяні свята та передсвяткові дні – період великих знижок і розпродажів. Пам’ятайте, що вони вигадані західними комерсантами аж ніяк не з благодійною метою, а лише для того, щоб заробити на довірливих покупцях. Якщо реклама або продавець запевняють, що у товару хороша ціна, це зовсім не означає, що він дешевий, і що ви не знайдете такого ж, тільки дешевше. Також не забувайте, що іноді упаковка коштує більше самого товару. Також відомий виробник не завжди означає якісний продукт. Перед покупкою товару дізнайтеся всі деталі й переконаєтеся, що не попалися на гачок добре спланованої рекламної кампанії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x