У Черкасах відкриють фотовиставку «Жінки і конфлікт в Україні»

У Черкасах відкриють фотовиставку «Жінки і конфлікт в Україні»

Фотовиставку відкриють з метою привернення уваги суспільства до проблем ґендерного насильства, а також стимуляції активних дій, спрямованих на подолання насильства щодо жінок і дівчат. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Близько 40 робіт, які були відібрані для виставки, розповідають історії українських жінок, які виконують різні ролі в надзвичайно нелегкий час для України. Виставка вперше демонструвалася в Києві протягом грудня 2014 року. Протягом червня-листопада 2015 вона діяла в Харкові, Вінниці, Сєвєродонецьку (Луганська обл.), Дніпропетровську, Житомирі та в Добропіллі (Донецька обл.).
Організатори виставки «Жінки і конфлікт в Україні» – Фонд Народонаселення ООН в Україні та Міністерство соціальної політики спільно з Українським жіночим фондом. Ініціаторами ж її проведення в Черкасах є управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації спільно з Черкаською обласною громадською організацією «Жіноча ініціатива».

На виставку завітають представники влади і громади, зокрема і жінки, якими пишається Черкащина.
Її відкриття відбудеться 20 грудня цього року об 11.00 у Черкаському обласному художньому музеї, і триватиме вона до 10 січня 2016-го.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x