У Черкасах представили нових поліцейських

У Черкасах представили нових поліцейських

На Черкащині на базі інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля розпочали навчання майбутні патрульні поліцейські. За результатом вступних випробувань пройшли 250 кандидатів, серед яких 39 дівчат. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час проведеного шикування майбутніх патрульних привітали керівник Черкаської поліції Владислав Пустовар, очільник Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко та міський голова Анатолій Бондаренко.

– З сьогоднішнього дня ви всі зараховані до штату Національної поліції – звернувся до майбутніх патрульних начальник Главка черкаської поліції Владислав Пустовар. З сьогоднішнього дня ви розпочинаєте навчання, яке буде дуже коротким. За цей період ви повинні здобути необхідні навички, щоб в лютому заступити на охорону громадського порядку в статусі патрульного поліцейського. Тепер у вас окрім обов’язків є ще й відповідальність, відповідальність перед суспільством, відповідальність перед колегами. Я знаю, що буде нелегко і від того як ви пройдете цей шлях, як зможете опанувати нову професію, буде залежати і ставлення до вас наших громадян, які покладають на вас високі надії.

Навчанню передував ретельний відбір кандидатів, який розпочався 21 вересня із прийому анкет, далі претенденти на службу складали комп’ютерні тести на загальний рівень знань, проходили військово-лікарську комісію, психологічне тестування та особисту співбесіду.

Загалом до навчання приступило 250 майбутніх поліцейських. Серед них 39 дівчат та 15 колишніх працівників міліції. Спочатку в Черкасах до патрульної поліції планувалося відібрати 200 осіб, але, врахувавши пропозиції керівника черкаського Главку, штат патрульної поліції збільшили на 50 чоловік. Вони будуть учасниками пілотного проекту – першого в Україні водного поліцейського патруля.

Через 2 місяці нова патрульна поліція Черкащини складе присягу та приступить до виконання своїх професійних обов’язків по охороні громадського порядку в обласному центрі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x