У Чигирині чоловік продавав украдені в пенсіонерки продукти

У Чигирині чоловік продавав украдені в пенсіонерки продукти

У Чигирині раніше судимий чоловік вкрав у пенсіонерки продукти харчування. Своїми діями зловмисник наніс потерпілій збитків на суму близько 500 гривень. Його затримано протягом доби,він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського відділення поліції звернулась 84-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Старенька розповіла поліцейським, що невідома особа зірвала навісний замок з дверей підсобного приміщення, викрала мішок картоплі, мішок горіхів та 4 банки з тушонкою.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце крадіжки, оглянула місце події та вилучила сліди взуття, які не належали господарці помешкання. Під час перевірки раніше судимих осіб, правоохоронці дізналися про особу, яка продає за низькими цінами продукти харчування. Ним виявився раніше судимий 39-річний місцевий житель. Чоловіка розшукали в помешканні одного із його товаришів з частиною викраденого майна.

За даним фактом Чигиринського відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x